Årets første HIO

Hilde Sofie Hamre fra Nordhaug Golfklubb klarte på søndag 18. april 2021 den bragd å åpne sin golfsesong med Hole in One.

HIO HSH 2
På sin første golfrunde i år, på første utslag på hull 1 på Sande Golfbane, slo hun ut med driveren, og ballen gikk rett i koppen.
Grei start på sesongen.
Hun synes banen er fin for årstiden, og planlegger en ny runde allerede neste helg.
Gratulerer.

Golf nybegynnerkurs (VTG) 2021

LearnGolfGolf-kurs for nybegynnere (VTG-kurs) på Sande Golfbane.
Kursene holdes over en søndag (evt lørdag), kl. 10.00 - kl. 16.00. Kurs på hverdagskvelder kan også bli aktuelt.

• Kurs 1: 2. mai 2021     Fulltegnet     Avlyst pga coronasituasjonen i kommunen
• Kurs 2: 9. mai 2021     Fulltegnet     Avlyst pga coronasituasjonen i kommunen
 Kurs 3: 16. mai 2021    Fulltegnet     Avlyst pga coronasituasjonen i kommunen
 Kurs 4: 30. mai 2021

Flere kurs blir annonsert etter hvert.

Kurset holdes på Driving-rangen / Klubbhuset på Sande golfbane på Holsrud.

Prisen er kr. 1000 for voksne, kr. 600 for ungdom opp til 19 år, som betales ved fremmøte.
Kursmateriell utdeles, og golfkøller kan lånes.

For at kurset skal holdes, må det være minimum 2 påmeldte. Det er derfor bindende påmelding.
Påmelding via email til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kurset gir deg praktisk innføring i hva golfspillet handler om, og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve å spille noen hull på banen for å oppleve hva golf er.
Før man møter på kurset, skal man ha tatt et online teorikurs om golfregler og golfsikkerhet. Når du melder deg på, får du tilsendt en link til dette kurset.
De som tar kurset, får tilbud om medlemskap i klubben med fritt spill ut året for kun kr. 750

Protokoll Årsmøtet 2021

Årsmåtet i Sande Golfklubb ble avholdt digitalt med bruk av Microsoft Teams.

Her finner du Protokoll for årsmøtetet 2021

Banen åpner lørdag 10. april, med corona-restriksjoner

Myndighetene har gitt grønt lys for at golfbaner kan åpne for uorganisert spill, med noen viktige corona-restriksjoner.
Vi følger de forordninger som Norges Golfforbund har utarbeidet, basert på helsemyndighetenes bestemmelser.

Hull9April012021Alle må følge myndighetenes pålegg, bl.a. om 2 meters avstand og strikt hygienisk oppførsel.
Ikke møt opp hvis du føler deg syk / har symptomer, som feber og luftveis symptom.

Det aller viktigste er å ikke spre smitte, og å ikke bli smittet selv.

Pga nattefrost er banen stengt fram til kl. 11.00.

Drivingrangen åpner også lørdag 10. april, også her med corona-restriksjoner.

Klubbhus / Proshop / Registreringskontor er stengt.  Golfbiler og utleietraller er ikke tilgjengelig.  Flagget tas ikke ut av hullet.

Greenfee betales med VIPPS, se oppslag på oppslagstavla. De som ikke kan betale med VIPPS, kan dessverre ikke spille. Men det er enkelt å anskaffe seg VIPPS, hvis du har en smart-telefon.

Starttid bestilling gjøres i Golfbox hjemmefra, eller via Golfbox-appen. Kontoret med bestillingsskjermen er stengt.

Lykke til. Ha en fin runde.

Vårdugnad på banen

Du inviteres herved til dugnad på banen Torsdag 8.april 2021. Fremmøte kl. 10.30.

Oppgaver som skal gjøres:

Utplassere: GreenFlagg(?) – Bunkerriver - Tee-klosser/– skilt
Olje krakker ?? Evt. plassere dem ut som de er.
Rake løv, plukke kvist, rydde, pynte opp på /rundt banen og innkjørselen
Sjekke / male hvite-røde staker, erstatte der de mangler
Sjekke søppelkasser / ballvaskere
Sjekke skilting på banen
Reparere nett mot drivingrangen
Fixe Oppslagstavler (rette opp, skrape, male)
Inspeksjon av veier, hva trenger reparasjon?
Rydde terassen
Annet?

Husk å etterleve corona-restriksjonene, vask hender, hold avstand (2 m), evt munnbind.
Kaffe serveres, men mat må medbringes.

Våren er nå i rask anmarsj, snøen forsvinner, og banen tørker gradvis opp.
Bilde tatt 1. april 2021

Banen1april2021: