ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // Set the user ID using signed-in user_id.

Da har 4 damer representert klubben i Vestfold Ladies i Sandefjord.

Aase ble nummer 3 i B klassen med 41 stableford poeng, Wenche nummer 9 med 34 stableford,

Åshild nummer 3 med 33 stableford og Lise fikk 29 stableford. Dette ga oss en 3. plass lagmessig.

Vi gratulerer Aase med nytt flott handicap!Aase

Like sikkert som jordbærene modner i Sande, er det at damegruppa arrangerer jordbærturnering for våre egne medlemmer og for medlemmer i andre klubber i Vestfold og Buskerud.
36 påmeldte damer stilte til start på Holsrud på mandagskvelden, sultne både på golf og jordbær.
Vi spilte en uhøytidelig Texas Scramble turnering på to spillere på hver lag. Svært vellykket var det og mange kommenterte at banen var fin, morsom og annerledes.

FraHull9

Senior lagmatchmesterskapet.

Så skjedde det som vi ikke trodde var mulig. Vi skulle møte ”Formel 1-laget” fra Nøtterøy og så for oss et grusomt nederlag. Så ble det heldigvis ikke slik. I Matchen mot Nøtterøys 1 lag klarte Aase, Lise Hovd, Anne Grete Bamrud og Wenche å vinne 9 matchpoeng av de 10,5 som skal fordeles i hver kamp. Og etter kampen kom Åshild med kanelsnurrer. Og i tillegg ble det servert rullekake med krem. For en herlig kveld. Vi tåler flere slike!

Gode golfvenner etter matchen!

 Onsdag 13. spilte seniordamene sin første lagmatch i Norsk Seniorgolfs lagturnering. Det spilles 3 matcher i hver kamp, 2 enkeltmatcher der man får 1 poeng for vunnet front, 1 for vunnet back og 1 for vunnet totalmatch. Det spilles også en 4mannsmatch der man får 1,5 poeng for hver del man vinner. De som spilte var: Lise Hovd, Anne Grete Bamrud, Aase Weberg og Wenche Utheim. Det kjempes altså om 10,5 poeng og Sande vant med 8,75 matchpoeng mot Hofs 1,75. Kampen ble derved vunnet 2-0.

 

Match mot Hof

Damedag 4.mai                 Vinnerne stableforkonkurransen

Dagen var ventet å bli svært så våt, men, jammen la værgudene om på programmet og sørget for en fin tørr golfrunde for 6 damer som uansett ikke så været som noen hindring. Det var hyggelig å ha Lise tilbake og selv om det ikke ble spill på henne, var hun oppmuntrende selskap for Aase og Wenche som begge spilte 18 poeng og tok 1. og 2.plass. Den andre gruppen, Anne Grethe H, Berit og Aina hadde en noe mer rufsete dag, så denne gangen ble det ikke premier på disse. De kunne bare håpe på vin i vinlotteriet, men som den ubeskjedne damen hun er, tok Wenche med seg hjem denne også. Trøst dere, neste gang er hun på Svalbard og håper å unngå å bli bamsmoms!

Jen Petter venter i regnet  Lise er helt på jordet

Jan Petter klar for elever                                                                                                   Lise er helt på jordet!

Alle Artikler