Resutlater fra Seilet Sportsbar Herregolf den 21. mai. Vi spilte "Bestball". Vi var 17 spillere denne dagen. Det måtte en spiller spille på lag med seg selv. I tillegg til å sesongdebutere var Hugo Knutsen ubeskjeden nok til å vinne med +1 i score. Nr 2 ble Leif Skistad/Kjell Cato Løvaas og nr 3 ble Hjermund Martiniussen/Trond Killingdalen. Alle på +1. I "Order of Merits" ligger Kjell Cato Løvaas best an med 216 poeng, ett fattig poeng foran Trond Killingdalen og Einar Sørensen er på 3. plass med 182.
Førstkommende torsdag spiller vi flaggturnering. Husk å ta med flagg. Vi starter kl 1730 og fyller opp med spillere utover, da vi alle må starte på hull 1.

Da er vi godt i gang med årets sesong. som dere ser av navnet så er vi så heldige å bli sponset av Seilet Sportsbar.

Vi har avholdt to runder. Første runde var det 10 spillere som gikk ut på bane 52 og Trond Killingdalen vant på minus et slag netto. Tommy svendsrud ble nr 2, tre slag over par. På 3 plass kom et nytt og hyggelig bekjentskap fra Toten, Svein Holm.

Torsdag 16, april var det 11 blide karer som møtte opp. Vi spilte bane 48 og vi spilte nettoscore. Ragnar Weberg sesongdebuterte med seier minus 1, netto og to birdies. Kjetil Johannesens første opptreden i Seilet Sportsbar Herregolf endte på en god 3. plass med + tre.

Forholdene er bra, tatt i betraktning av det er midt i april. To birdis fra Ragnar Weberg , understøtter dette. Vi har fortsatt plass til flere både nye og gamle.

Herre gruppa er nå sponset av Seilet Sportsbar, så fra nå heter herreturneringen "Seilet Sportsbar herregolf". Vi er godt i gang og spiller hver torsdag kl 1800. Meld dere på i golfbox. Vi har plass til flere og utfordrer spesielt nye golfere til å bli med i et uformell miljø, hvor vi legger vekt på det sosiale.

Øbsker alle velkommen til Seilet Sportsbar herregolf.

Vi oppfordrer alle herrespillere i "alle aldre" om å hente frem køllene fra vinterdvalen.  Påmelding på klubbhuset frem til 17.45 eller i golfbox og vi går ut kl.18:00.

Velkommen

GolfballSmallI et høsttungt vær(for første gang i år) og på under veldig tunge forhold møtte ni spillere opp til finalerunden. I vår gruppe er det for mange som jakter og som prioriterte kjøtt i til fryseren i stedet for å spille golf.
Til tross for de tunge forholdene ble det spilt bra golf. Vi hadde tre konkuranser på vår 18 hulls runde og vi skulle fordele 300 poeng.
Første 9 spilte vi nettoslag og der var det Trond Arve Killingdalen som var best og gikk netto par. Det samme gjorde Leif Arne Skistad og ble nr to. Gard Edvardsen ble nr 3 med en over par.
Siste 9 gikk vi bruttoslag. Kari Juhani Ehoniemi var best på + 4. Gard Edvardsen ble nr 2 med + 6 og Bent Reiersen nr 3 med +7 salg.
Stableford over 18 hull var det Leif Arne Skistad med 37 poeng som var best. Foran Bent Reiersen på 35 poeng, det samme hadde Trond Killingdalen på 3. plass.
Totalt gjennom hele seongen vant Leif Arne Skistad veldig komfortabelt. Han hadde totalt 1165 p. Nr 2 ble Tommy Svendsrud 890 poeng, "hårfint" foran Kari Juhani Ehoniemi på 3. plass med 842poeng.
Årets sesong ble avsluttet med premieutdeling på Seilet Sportsbar. 31 spillere har vært med i år og vi håper dette antallet vil øke for neste år.
Vi bestemte at vi skal prøve å samles en gang i måneden på en eller annen simulator utover høsten og vinteren.Vi vil bruke facebooksiden for informasjon.
Takk for i år.
Hilsen Komiteen.

Facebook75

Innlogging

Her logger du deg inn. Hvis du ikke er registrert, kontakt klubben (post@sandegk.no).

Alle Artikler