Golftrening
Trener-utdannet Haakon Hole avholder kurs / gruppeundervisning i golfspill på rangen,
Torsdag 13. juni kl. 18.00 – 19.30
Torsdag 27. juni kl. 18.00 – 19.30

Dette blir trening for alle. Om man er nybegynner eller lav handicapper, det vil bli grunnleggende trening på range, chipping og putting. Så hvis du trenger hjelp for å komme i gang eller få hjelp til å justeringer på din golfsving. Så er det bare å melde seg på disse treningene.

Range : GOBBS
• G: grep
• O: oppstilling
• B: balanse
• B: ball plassering
• S: sikte

Chippin: avstands trening.
• Chippe rundt greenen.
• Chippe fra 20 meter.
• Chippe fra 30 meter.

Putting – med oppsatte øvelser

Pris: Gratis for juniorer, ellers kr. 100 per person

Det blir flere kurs utover i sesongen

VTGkurs2019

Det holdes golf-kurs for nybegynnere (VTG-kurs) på Sande Golfbane. Kursene holdes over en helg, lørdag og søndag, begge dager kl. 10.00 - kl. 16.00

• Kurs 1:      27.-28. april
  • Kurs 2:      25. - 26. mai (Avlyst pga manglende deltagelse)
  • Kurs 3:      29. - 30. juni
  • Kurs 4:      24. - 25. august

Flere kurs utover i sesongen kan bli aktuelt.
Kurset holdes på Driving-rangen / Klubbhuset på Sande golfbane på Holsrud.

Prisen er kr. 1000 for voksne, kr. 600 for ungdom < 19 år, som betales ved fremmøte.

Kursmateriell utdeles, og golfkøller kan lånes.
For at kurset skal holdes, må det være minimum 2 påmeldte. Det er derfor bindende påmelding.
Påmelding via email til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., evt. ring (ikke SMS)  til mobil 97713766

Kurset gir deg praktisk innføring i hva golfspillet handler om, og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve å spille noen hull på banen for å oppleve hva golf er.

De som tar kurset, får tilbud om medlemskap i klubben med fritt spill ut året for kun kr. 750

Kurs 1:      23.-24. juni2018

kl. 10.00 - kl. 16.00 alle dager  (det kan bli aktuelt med flere kurs utover i sesongen)

25. - 26. august 2018   kl. 10.00 - kl. 16.00 begge dager

Kurset holdes på Drivingrangen / Klubbhuset på Sande golfbane på Holsrud.
Prisen er kr. 1000 for voksne, kr. 600 for ungdom < 19 år, som betales ved fremmøte. Kursmateriell utdeles, og golfkøller kan lånes.
Påmelding til mobil 91713766, eller e-mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Etter fullført kurs kan du bli medlem av Sande Golfklubb med full spillerett ut året 2018 for kun kr. 750.-

Vi følger Norges Golfforbunds opplegg for golfopplæring for nybegynnere. Det er ingen obligatoriske prøver, hverken teoretiske eller praktiske, men kurset er obligatorisk for alle som ønsker å spille på en norsk golfbane.

Kurs 1:      26.-27. mai 2018

Kurset holdes på Drivingrangen / Klubbhuset på Sande golfbane på Holsrud.
For at kurset skal holdes, må det være minimum 2 påmeldte. Hvis ikke, blir kurset holdt senere. Det er derfor bindende påmelding.