Styremøte i Sande golfklubb,12.aug. 2020

Alle komiteledere var invitert til dette møtet.

Tilstede: Hans J. Kvisle, Jan-Petter Halck, Ingeborg Aune, Kaja Dønnestad Schwenke, Pål Amdam, Knut Røland, Alf J. Nilssen, Ragnar Weberg, Berit Bøhmer

Fra Herre gruppa møtte Svein Erik Laudal, fra Dame gruppa møtte Berit Bøhmer.

Valg av referent: Berit Bøhmer

Referat fra juli møtet ble godkjent.

Økonomi: Utgiftene holdes på ett minimum, mye dugnadsarbeid gjør at klubben har en sunn økonomi. Greenfee intektene ligger an til å bli bedre enn forrige året, det samme med ballmaskinen. Ingen store utgifter på maskinparken.
Det ble søkt om kompensasjon for klubbhusutleie, klubben fikk 25000 kr.
Likviditeten vår er god.

Banen er svært fint, mange godord for flott bane. Kløveren har skapt problemer, Bonde med sprøytesertifikat skal komme på befaring. Greenene er velfriserte og raske.
Banen bør gjødsles i høst.

Bunkere: Nye river i bunkerene, minnegave fra familien til Leif Arne Skistad.

Maskinparken: Ingen store reperasjoner, maskinparken er gammel og sliten, men feilene lar seg reparere, så langt.

Dugnadsoppgavene : All klipping på banen går fint, i bunkerne er det fin sand, greenene blir hullet om hver uke, rangen blir klippet hver torsdag, baller blir plukket opp to-tre ganger pr uke,
Klubbhuset er foreløpig stort sett stengt da det ikke tar seg gjøre å få vasket det hver dag etter Coronaforskriften.
Marshalloppgaven: Hans Jørgen gjør en god jobb, mye godord for banen får han, Dessverre har han tatt noen som ikke har betalt, men svært få.
De som ikke betaler greenfee, må betale dobbel greenfee.

Sponsorarbeidet: Oppfordre nye medlemmer om det er noen i deres omkrets som har interesse i å støtte golfklubben. Ta kontakt med Hans Jørgen Kvisle Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,

VTG-kurs : Holdes søndag 16.aug ( fulltegnet ) og søndag 6.sept 2020. det har vært god respons på alle kursene som er blitt holdt.
Det oppfordres til at flere medlemmer tar instruktørkurset, VTG, slik at denne oppgaven kan fordeles på flere.

Fadderordning er ett nytt tiltak i Sande Golfklubb for alle som tar VTG kurset, foreløpig liten respons, men er det noen som ønsker å være faddere, ta kontakt med Ragnar Weberg.

Corona- situasjonen: Bilutleie, toaletter, kontor holdes stengt pga rengjørings-krav.

Medlemstallet:  487, jevn økning 

Grasrotandelen: ny aksjon på Sande Golfklubbs facebookside. Alle medlemmer kan jobbe med å få nye givere til Sande Golfklubb.90 givere pr.d.d. Dette er god inntekt for klubben.

Junior-arbeide - Allidretten: 7. og 14. sept kommer mange barn til Drivingrangen, Kaja, Ingeborg og Jan -Petter møter de med golfkøller og baller. Kanskje det er noen som vil fortsette med golf, Kaja skal prøve å starte en gruppe for barn/juniorer.

Det er kjøpt inn 3000 rangeballer i vår, men mange går i stykker ved klipping av rangen. Det er ønskelig å kjøpe inn flere baller.

Klubbmesterskapet arrangeres 29. og 30.aug, se hjemmesiden og meld dere på.

Neste styremøte er 9.sept kl 18

ref. Berit