LearnGolf2

Det holdes golf-kurs for nybegynnere (VTG-kurs) på Sande Golfbane

Kurs 1:      23.-24. juni2018

kl. 10.00 - kl. 16.00 alle dager  (det kan bli aktuelt med flere kurs utover i sesongen)

Kurset holdes på Drivingrangen / Klubbhuset på Sande golfbane på Holsrud.
Prisen er kr. 1000 for voksne, kr. 600 for ungdom < 19 år, som betales ved fremmøte. Kursmateriell utdeles, og golfkøller kan lånes.
For at kurset skal holdes, må det være minimum 2 påmeldte. Hvis ikke, blir kurset holdt senere. Det er derfor bindende påmelding.
Påmelding til mobil 91713766, eller e-mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Etter fullført kurs kan du bli medlem av Sande Golfklubb med full spillerett ut året 2018 for kun kr. 750.-

Vi følger Norges Golfforbunds opplegg for golfopplæring for nybegynnere. Det er ingen obligatoriske prøver, hverken teoretiske eller praktiske, men kurset er obligatorisk for alle som ønsker å spille på en norsk golfbane.
Kurset gir deg praktisk innføring i hva golfspillet handler om, og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve å spille noen hull på banen for å oppleve hva golf er.