LearnGolf2

Klubb-pro Jens Petter Rønningen holder golf-kurs på Sande Golfbane

Kurs 1:      23.-24. april 2016
Kurs 2:      21.-22. mai 2016
Kurs 3:       4.-  5 . juni 2016   -  (avlyst)
kl. 10.00 - kl. 16.00 alle dager  (ved stor pågang kan det bli aktuelt med flere kurs)

Kurset holdes på Drivingrangen / Klubbhuset på Sande golfbane på Holsrud. Prisen er kr. 1250, som betales ved fremmøte. Kursmateriell utdeles, og golfkøller kan lånes.
For at kurset skal holdes, må det være minimum 6 påmeldte. Hvis ikke, blir kurset holdt senere. Det er derfor bindende påmelding.
Påmelding til kurs i Sande Golfklubb på mobil 91713766, eller e-mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Etter fullført kurs kan du bli medlem av Sande Golfklubb med full spillerett ut året 2016 for kun kr. 500.-

"Veien-til-golf" eller "VTG" er Norges Golfforbunds opplegg for golfopplæring for nybegynnere. VTG kurset er beregnet for deg som ønsker å bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet.
Det er ingen obligatoriske prøver, hverken teoretiske eller praktiske, men kurset er obligatorisk for alle som ønsker å spille på en golfbane.
Dersom en spiller ønsker å gjennomføre en prøve, er det selvfølgelig lov.
Kurset gir deg praktisk innføring i hva golfspillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve å spille noen hull på banen vår for å oppleve hva golf er.
Kurset følger NGF’s retningslinjer.