GolfballSmallI et høsttungt vær(for første gang i år) og på under veldig tunge forhold møtte ni spillere opp til finalerunden. I vår gruppe er det for mange som jakter og som prioriterte kjøtt i til fryseren i stedet for å spille golf.
Til tross for de tunge forholdene ble det spilt bra golf. Vi hadde tre konkuranser på vår 18 hulls runde og vi skulle fordele 300 poeng.
Første 9 spilte vi nettoslag og der var det Trond Arve Killingdalen som var best og gikk netto par. Det samme gjorde Leif Arne Skistad og ble nr to. Gard Edvardsen ble nr 3 med en over par.
Siste 9 gikk vi bruttoslag. Kari Juhani Ehoniemi var best på + 4. Gard Edvardsen ble nr 2 med + 6 og Bent Reiersen nr 3 med +7 salg.
Stableford over 18 hull var det Leif Arne Skistad med 37 poeng som var best. Foran Bent Reiersen på 35 poeng, det samme hadde Trond Killingdalen på 3. plass.
Totalt gjennom hele seongen vant Leif Arne Skistad veldig komfortabelt. Han hadde totalt 1165 p. Nr 2 ble Tommy Svendsrud 890 poeng, "hårfint" foran Kari Juhani Ehoniemi på 3. plass med 842poeng.
Årets sesong ble avsluttet med premieutdeling på Seilet Sportsbar. 31 spillere har vært med i år og vi håper dette antallet vil øke for neste år.
Vi bestemte at vi skal prøve å samles en gang i måneden på en eller annen simulator utover høsten og vinteren.Vi vil bruke facebooksiden for informasjon.
Takk for i år.
Hilsen Komiteen.