Torsdag 14. august var det 13 spillere og Kjetil Johansen stakk av med 1.plassen 5 under par, netto. "Den evige toer" Leif Arne Skistad ble nr 2, på par og Thor Kristen Elgaas ble nr 3, en over par. 


Torsdag 21. august var det 15 som koste seg på banen. Denne gangen var det Stener Mathisen som var best med 3 under par, netto. Hjermund Martiniussen ble nr 2, mewd minus 2 og Leif Arne Skistad ble nr 3 på par.

Totalt øker Leif Arne Skistad i sammendraget. Har 600 poeng, 115 poeng flere enn Tommy Svendsrud på 2. plass(485p). Kari Juhani Ehoniemi er på 3. plass med 470. poeng.

Det er fortsatt endel av herrespillerne som ikke er medlem av gruppen. Send meg mailadressen deres til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så legger jeg dere inn i gruppen, eller spørr om å være med i gruppen på FB. Dere som ikke har facebook lag en profil. All info om Herregolfen vil bli gitt der. Melder dere også på treningene på mandag 18-19 eller 19-20. Jens Petter(pro) vil legge ut info der.