God Jul

julekulerVi ønsker alle våre medlemmer, samarbeidspartnere, og gjestespiller en riktig

God Jul og Godt Nytt år.

En spesiell takk går til alle våre iherdige dugnadsarbeidere.
Takket være en kjempeflott og verdifull dugnadsinnsats, har vi i år kunnet presentere en golf bane i meget god stand, sannsynligvis bedre enn på mange år.
Det er inspirerende å se det engasjement og den entusiasme som råder i klubben og dugnadsgjengen.
Vi har hatt et godt golfår, også økonomisk, og har derfor vært i stand til å ruste opp en eldet og slitt maskinpark, noe som har stått på ønskelisten i flere år. Gaven fra Sparebankstiftelsen DNB var et godt bidrag til dette.
Klubbens styre vil med dette ønske deg og dine God Jul og Godt Nytt År
På vegne av Sande Golfklubb
RagnarJulekuler lenke 2

Traktor fra Sparebankstiftelsen DNB

sbs logo positiveSparebankstiftelsen DNB deler hvert år ut millioner av kroner til diverse gode formål.

Sande Golfklubb har en gammel maskinpark, innkludert en Massey Ferguson traktor fra 1970-tallet. Klubben trenger sterkt til en ny(ere) traktor, og vi søkte derfor i høst om midler til dette fra Sparebankstiftelsen DNB. Til vår store glede fikk vi tildelt kr. 200.000. Dette er vi selvfølgelig kjempeglade for. En nyere traktor vil gjøre mye av jobben på banen enklere i fremtiden, spesielt alt som har med green-arbeidet å gjøre.

Vi har allerede gått til anskaffelse av ny traktor, og skrevet kontrakt om kjøp av en John Deere 3720 Modell 2006. Traktoren befinner seg på sørvestlandet, og forventes mottatt i klubben i løpet av få uker. Den leveres med frontløfter og skuff, som blir montert i disse dager.

JD3720

Julegaveide 2020

Det er ikke alltid så enkelt å finne på en julegave som det blir satt pris på.
GavekortHvitt Har du en venn - slektning - bekjent som kan tenkes å ville begynne med golf?

Da kan du kjøpe et gavekort i Sande Golfklubb, som omfatter kurset "Veien til Golf".

Etter et slikt kurs, har man lov til å spille på norske golfbaner.
 Kurset / Gavekortet koster kr. 1000 for voksne, kr 600 for ungdom 19 år eller yngre.
 Kurset går over en helg, lørdag og søndag. Det vil bli arrangert flere slike kurs i golfsesongen 2021.

De som fullfører et slikt kurs, får deretter tilbud om å melde seg  inn i klubben for kr. 750.-
 Da kan de spille golf fritt ut resten av året på vår bane.

Gavekort bestilles på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Banen stenger for sesongen

BodilsBildeTemperaturen er fallende, og selv om gradestokken angir noen få varmegrader, ser vi ofte at det er frost i bakken.

Vi stenger derfor banen for sesongen fra og  med idag 23. november.

Vi har hatt en flott sesong, men en bane i utemerket stand. Takk til alle gjester og medlemmer som har brukt banen vår i år.

Og spesielt takk til en fenomenal dugnadsgjeng, som står på, og gjør en kjempeinnstas.

Takk for iår, og Velkommen tilbake til neste år.

Banen stengt ved frost

I tiden fremover kan temperaturen synke gradvis og sjansen for frost på banen øker. Ved frost / rim / snø holdes banen stengt.

BanenSeptember2016

Hvorfor stenger banen når det er frost?
Når man tråkker på frossent kortklipt gress, knekker gress-stengelen nederst ved jordoverflaten og cellestrukturen ødelegges. Når dette skjer dør gresset. Etter et par dager blir gresset brunt og man får brune flekker der hvor gresset har blir tråkket på.
Dette er grunnen til at de fleste golfklubber holder banen stengt på frostfulle morgener, til frosten har smeltet.

Side 1 av 38

Seniorgolf