Klubbmesterskapet 2020

Da er klubbens festdag over.

20 golfere stilte til start i årets klubbmesterskap. I tillegg hadde vi en parallell 9-hulls Stableford-turnering for de som ikke ville gå 18 hull.

Gratulerer til klubbmetserne  Barbro Kvåle Trømborg og Tommy Svendsrud som i et år kan gå med hevet hode som klubbens beste spillere. Vel fortjent til dem begge.
Gratulere også til «Stableford-mesterne» Alf Einar Sørensen og Berit Bøhmer.

Barbro Tommy2

Klubbmetser 2020 Tommy Svendsrud og Barbro Kvåle Trømborg

Turneringskomiteen med Stian Trømborg og Svein Erik Laudal loset oss knirkefritt gjennom arrangementet.

Lag-NM Herre 2020

LagNM2020liteHelgen 18 og 19 juli så deltok Sande GK for andre gang i NM for lag.

I år så var det Norsjø golfklubb som arrangerte. 16 herrelag var påmeldt og nivået var skyhøyt hvor 50 av 75 spillere hadde under 5 i hcp.

Arrangør klubben hadde en bane som var i topp stand med meget raske greener og tykk rough. Dette i tillegg til lett regn gjennom hele helgen gjorde at spilleforholdene krevde sin mann.

Lørdagen startet med foursome hvor det er 2 spillere som slår annen hver gang. Her spilte vi utrolig solid og lå helt oppe på 5.plass etter at alle var kommet inn i klubbhuset.

Golftur til Lofoten

Hei til dere glade golfere i Sande golfklubb!

LofotenLinksVi har ofte avsluttet sesongen med en tur til Sverige. I år hadde/har jeg reservert på Sotenes golf, men har sterke tvil om det er mulig eller aktuelt å reise til Sverige.

Derfor har jeg også fått et tilbud fra Lofoten Links , golfbane på Hov i Lofoten. Etter bedømminger fra mange er dette en av de mest spennende golfbaner vi har i Norge.

Tilbudet gjelder 14. til 16. september. Det vil da være mandag-onsdag.

Pris per pers inkl 2 overnattinger i twin eller dobbeltrom ved Lofoten Links Lodges Luxury standard, frokost og middag på Låven Restaurant (3 retters), 3 runder ved Lofoten Links: 3995,- per pers.

Damegruppa sponser nye rangeballer

GuleBallerKlubben har gått til innkjøp av 3000 nye gule rangeballer.

Sponsorbidrag fra Damegruppa på kr. 5000 kommer veldig godt med til dette.
Damegruppa utfordrer andre til noe tilsvarende.

Det har minket betraktlig på ballene gjennom årene, så innkjøpet var påkrevet.
Mange baller blir skadet og ødelagt når rangen klippes. Selv om vi kjører inn og håndplukker rangen for baller før klipping,er det lett å overse en ball som ligger i litt tykt gress. Treffer roughklipperen den, er den som regel ødelagt.

Handicap-reglene 2020

HandicapReglene2020Fra 2020 er det inført nye handicapregler, som i stor grad er lik for hele verden (med noen lokale variasjoner).

Du kan lese NGF's presentasjon av de nye Hcp-reglene her

Forbundet har forberedt en noe enklere presentasjon som var planlagt brukt på et klubbmøte, som ikke ble avholdt pga corona-utbruddet. Denne presentasjonen finner du her:
WHS-Klubbpresentasjon

Side 1 av 37